Wie zijn wij?

Drijvers Oisterwijk BV houdt zich ruim 75 jaar bezig met diverse architectuurprojecten in geheel Noord-Brabant. Piet Drijvers is in 1948 begonnen en heeft aan Fons Drijvers het stokje doorgegeven. Fons heeft op zijn beurt het bureau overgedragen aan Niels Drijvers. Met de komst van Sylvia Drijvers zijn de werkzaamheden uitgebreid en ligt nu ook de aandacht op interieurontwerp.

Restauratie, nieuwbouw, verbouw en interieuropdrachten worden door Niels en Sylvia steeds met veel enthousiasme en deskundigheid aangepakt. Ook Fons Drijvers is met zijn jaren aan ervaring nog actief in verschillende commissies. Een hoog kwaliteitsniveau met gevoel voor detaillering staat centraal bij ieder bouwplan.

Niels en Sylvia begeleiden samen met hun team op persoonlijke, intensieve, maar vooral professionele wijze. Drijvers is van oudsher specialist in de restauratie van boerderijen, Vlaamse schuren, molens en woonhuizen. De in dit vakgebied opgebouwde ervaring wordt in zeer diverse restauratieprojecten ingezet. Sinds Niels en Sylvia het bedrijf hebben overgenomen is naast dit specialisme ook in de nieuwbouw van villa’s en grootschalige verbouwingen een ruime portfolio opgebouwd. Niels zit ook in diverse welstands- en monumentencommissies door het gehele land om bouwplannen voor gemeenten te beoordelen. Moderne en traditionele architectuur gaan hand in hand en komen samen tot een op de locatie optimaal afgestemd ontwerp. U heeft de mogelijkheid om een totaalconcept te laten maken waar vanaf de eerste schetsen in- en exterieur precies op elkaar zijn afgestemd.

.

Niels Drijvers
Architect
nlm@drijvers-oisterwijk.nlLinkedIn
Sylvia Drijvers-Merschmann
Interieur ontwerpster
sylvia@drijvers-oisterwijk.nlLinkedIn
Bas Seesink
Architect
bas@drijvers-oisterwijk.nl
Evy Verbakel
Interieur ontwerpster - bouwkundig tekenaar
evy@drijvers-oisterwijk.nl
Macy Van Hoof
Stagiair interieur
nlm@drijvers-oisterwijk.nl
Luuk
Stagiair bouwkunde
nlm@drijvers-oisterwijk.nl
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×