Nieuws

Kalender 2020 DecoLegno

DecoLegno is leverancier van decoratief plaatmateriaal. Een erg mooie unieke collectie waar wij graag mee werken. Zij hebben voor 2020 een kalender met geselecteerde interieurprojecten gemaakt. Heel erg leuk dat wij met een project van ons gekozen zijn om deel van uit te maken. Op pagina 2 staat deze garderobekast afgebeeld. Fronten zijn Mary Rose FB12,Primo Fiore en aan de binnenkant hebben we voor een verrassende blauwe kleur gekozen.

Wilt u meer zien van dit project? Kijk dan bij: Interieur nieuwbouw landhuis

drijvers-oisterwijk-nieuws-berichten-kalender-deco-legno-detail-foto (2) drijvers-oisterwijk-nieuws-berichten-kalender-deco-legno-detail-foto (3) drijvers-oisterwijk-nieuws-berichten-kalender-deco-legno-detail-foto (1)


Nieuwbouw Mutsaerts natuursteen in Oisterwijk

De nieuwbouw voor Mutsaerts natuursteen in Oisterwijk is klaar.                                                                                                                                                                                                                                                      Het nieuwbouwpand is te vinden op een A-locatie direct tegenover het station en met zicht op de grote kerk.

drijvers-oisterwijk-exterieur-utiliteit-nieuwbouw-mutsaerts-oisterwijk-station-natuursteen (6) drijvers-oisterwijk-exterieur-utiliteit-nieuwbouw-mutsaerts-oisterwijk-station-natuursteen (5)


Met weinig ingreep een groot resultaat!

Sylvia Drijvers werd gevraagd voor een make over van woonkamer, eetkamer en keuken. Puur door de kleuren van wanden en kasten te veranderen en toevoegen van houten balken met twee eiken kolommen werd het interieur in een mum van tijd gewijzigd. Twee wanden werden voorzien van mooie behangen zonder naden en klaar is de make over.

drijvers-oisterwijk-interieur-woonkamer-keuken-make-over-nieuwsbericht (3) drijvers-oisterwijk-interieur-woonkamer-keuken-make-over-nieuwsbericht (2) drijvers-oisterwijk-interieur-woonkamer-keuken-make-over-nieuwsbericht (1)Jaarboek The Art of Living

Tijdens het Art of Living event is het jaarboek persoonlijk overhandigd aan Niels Drijvers. Kom het boek bij ons bekijken onder het genot van een kop koffie of thee.

drijvers-oisterwijk-art-of-living-event-hardcover-jaarboek-Niels

 


Verbouwing villa

De verbouwing begint vorm te krijgen. Met een aantal eerste impressies wordt er alvast een indruk gegeven van de met leer afgewerkte keuken en bar.  Om het ontwerp compleet te maken is er ook een lichtplan gemaakt. Binnenkort zullen er meer foto’s volgen.

Drijvers-Oisterwijk-verbouwing-woonhuis-interieur-strak-leer-keuken-bar-hangmat (4) Drijvers-Oisterwijk-verbouwing-woonhuis-interieur-strak-leer-keuken-bar-hangmat (3) Drijvers-Oisterwijk-verbouwing-woonhuis-interieur-strak-leer-keuken-bar-hangmat (2) Drijvers-Oisterwijk-verbouwing-woonhuis-interieur-strak-leer-keuken-bar-hangmat (1)


Start bouw statige villa met bijgebouw

In Oisterwijk is de eerste schop de grond in gegaan bij de bouw van een statige villa met bijgebouw. Op de foto’s is de bemaling zichtbaar en zien we de bekisting van de kelder. Binnenkort zal de kelder gestort gaan worden. Hierna is het kelderdek en de begane grondvloer aan de beurt en zal de woning ook boven het maaiveld zichtbaar worden.
drijvers-oisterwijk-start-bouw-nieuws-item-statige-villa-met-bijgebouw (4) drijvers-oisterwijk-start-bouw-nieuws-item-statige-villa-met-bijgebouw (3) drijvers-oisterwijk-start-bouw-nieuws-item-statige-villa-met-bijgebouw (2) drijvers-oisterwijk-start-bouw-nieuws-item-statige-villa-met-bijgebouw (1)


The Art of Living magazine

In de uitgave van december zal een artikel in The Art of Living magazine 2 projecten van ons uitlichten. Hier alvast wat tipjes van de sluier van een van de 2 projecten.

Copyright: Fotografie Jaro van Meerten

Drijvers-Oisterwijk-Verbouwing-Interieur-Nieuws-item-woonvilla-modern (6) Drijvers-Oisterwijk-Verbouwing-Interieur-Nieuws-item-woonvilla-modern (5) Drijvers-Oisterwijk-Verbouwing-Interieur-Nieuws-item-woonvilla-modern (4) Drijvers-Oisterwijk-Verbouwing-Interieur-Nieuws-item-woonvilla-modern (3) Drijvers-Oisterwijk-Verbouwing-Interieur-Nieuws-item-woonvilla-modern (2) Drijvers-Oisterwijk-Verbouwing-Interieur-Nieuws-item-woonvilla-modern-exterieur (1)


Nieuwbouw Mutsaerts Natuursteen Oisterwijk

De nieuwbouw voor Mutsaerts natuursteen in Oisterwijk vordert prima. De A-locatie direct tegenover het station en met zicht op de grote kerk is nu al goed te voelen in het gebouw.

3299-drijvers-Oisterwijk-kerk      3299-drijvers-Oisterwijk-achtergevel      3299-drijvers-Oisterwijk-station      3299-drijvers-oisterwijk-kelder


Restauratie boerderij Fellenoord erg geslaagd

Een erg goed geslaagde restauratie in combinatie met een mooi interieurontwerp en lichtplan levert mooie plaatjes op. Rijksmonument “De Fellenoord” kan er weer jaren tegen.

drijvers-oisterwijk-nieuws-Fellenoord      drijvers-oisterwijk-nieuws-Fellenoord      drijvers-oisterwijk-nieuws-Fellenoord      drijvers-oisterwijk-Fellenoord-3


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×